В ранните часове на сутринта все още продължаваха набезите на руските

...
В ранните часове на сутринта все още продължаваха набезите на руските
Коментари Харесай

Атака на руски дронове събуди Киев и Лвов

В ранните часове на сутринта към момента продължаваха набезите на съветските безпилотни самолети камикадзе, като се съобщаваше за детонации в Лвов и за нова детонация в Киев или покрай него.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10806
Кореспонденти на Би Би Си чуха три детонации и пукотевица на противовъздушната отбрана в Лвов. Кметът на града Андрий Садовий също писа за детонациите.

" Можете сами да чуете всичко това доста добре. Има детонации в Лвов и района. Останете в леговище или най-малко в коридора. Това е - значимо! " - написа Садовий.

Каналите за наблюдаване и потребителите на обществените мрежи в Киев пишат, че най-малко още един дрон от северна посока е прелетял в региона на града известно време след първата вълна " шахиди ". Съобщава се за една детонация, написа news.bg.

Все още няма информация за следствията от нападението.

Градската администрация на Киев, регионалната администрация на Киев и други източници оповестяват за интервенции на противовъздушната защита в покрайнините на украинската столица.

Според украинските телеграмни канали безпилотни самолети, изстреляни от съветската войска, летят в западната част на страната; в няколко западни региона е оповестена въздушна паника, а от няколко централни района се оповестява за пукотевица на Противовъздушна отбрана.

В същото време канал за наблюдаване на въздушното пространство оповестява за потребление на управляеми дронове от съветски самолети на фронта в Запорожка и Николаевска области.

В същото време в южните области Одеса, Николаев и Херсон е анулирана въздушната паника.

Ръководителят на администрацията на Запорожка област Юрий Малашко твърди, че съгласно информацията, с която разполага, никой не е потърпевш вследствие на ударите в региона тази нощ.

" За благополучие, няма информация за потърпевши хора ", написа Малашко.

Ръководителят на регионалната администрация твърди, че ударите на съветската войска са засегнали " селскостопанско и фермерско дружество, както и известно място за отдих ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР